Zwembad

De Ceder beschikt over een verwarmd zwembad. Het water is er steeds 30°, ideaal voor beginnende zwemmers en gezinnen met kinderen. Wij hebben eveneens een Finse sauna, een infraroodcabine en een jacuzzi ter beschikking.

Het zwembad is tijdelijk gesloten vanaf 25 januari 2021.

Openingsuren:

Maandag tot vrijdag van 14uur tot 17.45uur (laatste ingang om 17uur)

Op dinsdagvoormiddag enkel open voor senioren & begeleidend zwemmen.

Tijdens de schoolvakanties is het zwembad ook geopend in de voormiddag van 9uur tot 11.45uur, behalve op dinsdagvoormiddag.

Tijdens het weekend is het zwembad niet beschikbaar voor individuele zwembeurten. Je kan het zwembad wel afhuren voor een verjaardagsfeestje of reserveren voor groepen.

Op feestdagen en op 24/12 en 31/12 in de namiddag is het zwembad gesloten.

Opgelet: gelieve altijd rekening te houden met scholen en groepen die dagelijks gebruik maken van het zwembad.

Wens je gebruik te maken van de sauna of infraroodcabine dan kun je op voorhand reserveren op het nummer 09/381 58 85.

Therapeutisch zwemmen

Therapeutisch zwemmen of zwemmen met begeleiding Op dinsdagvoormiddag is het zwembad exclusief voorbehouden voor senioren en personen die wegens medische redenen (arthrose, reuma,…) moeten zwemmen. Heeft u last van uw gewrichten en voelt extra belasting niet prettig of ronduit zwaar? Heeft u al aan bewegen in het water gedacht? Fysiotherapie in het water, hydrotherapie of therapeutisch zwemmen genoemd, kan de belasting van uw gewrichten enorm verminderen terwijl u wel uw kracht, stabiliteit en mobiliteit traint. Dit kan onder de deskundige begeleiding van een kinesist of u kan op eigen initiatief revalideren in ons verwarmd zwembad. Het begeleidend of therapeutisch zwemmen, op dinsdagvoormiddag, kan enkel na afspraak, hiervoor kan u ons telefonisch contacteren op 09/381 58 85 (8uur tot 17uur) of via kine.leiestreek@zorgdorpen.be.

Prijzen

Je betaalt aan de receptie van De Ceder, waar je een badge krijgt dit je toegang verleent tot het zwembad.