Prinsenhof

Prinsenhof is een gloednieuw hotel-met-zorg aan de stadsrand van Ronse. Naast herstelverblijf met de juiste zorg op maat, biedt het Prinsenhof stijlvolle studio’s voor kort of lang verblijf met hotelservice. Ook als je als mantelzorger toe bent aan vakantie is Prinsenhof de ideale uitvalsbasis voor een verrassend weekendje in de Vlaamse Ardennen.

Bel voor aanmeldingen en informatie: 0491 39 06 57

Aanvraagformulier zorghotel Prinsenhof Ronse – alle mutualiteiten

*cliënten socialistische mutualiteit gelieve het aanvraagformulier van De Ceder te gebruiken

Ligging

Hotel Prinsenhof is gelegen op wandelafstand van het historisch centrum van Ronse. Het hotel beschikt over een ruime private parking. Er is vlakbij een bushalte.

Hou je van wandelen of fietsen, dan kun je vanaf het hotel vertrekken voor een gezellig tochtje in de Vlaamse Ardennen. Achteraf kun je je tegoed doen aan de culinaire hoogstandjes van verschillende restaurants in de buurt.

Het toerisme in Ronse neemt de laatste jaren een hoge vlucht. De Hoge Mote, het onthaalcentrum van de toeristische dienst ligt centraal in het historisch centrum en is zonder twijfel een grensverleggend onthaal- en belevingscentrum. Het is een erfgoedparel met verrassende hedendaagse accenten. Op www.virtueelronse.be kan je Ronse vanuit helikopterperspectief ontdekken en inzoomen op de belangrijkste locaties. Het lijkt alsof je fysiek in de stad rondloopt. Laat je verrassen en overtuig jezelf van een weekendje Vlaamse Ardennen. Wij zorgen voor de rest.