Zorg

In De Ceder kun je in alle rust verder herstellen na een verblijf in het ziekenhuis of genieten van een zorgeloze vakantie. Kies je voor een verblijf mét of zonder ondersteuning, alleen of met meer, wij zorgen voor je.

Zorghotel De Ceder biedt een comfortabel en prettig verblijf als je tijdelijk niet thuis kan verblijven. De groene omgeving van de Leiestreek is ideaal om op adem te komen en nieuwe energie op te doen. Ons zorghotel is gebouwd voor personen met een specifieke zorgvraag en daardoor ook uitermate geschikt voor senioren of volwassenen met een motorische en/of verstandelijke beperking. Onze volledige site is doordacht ingericht met extra aandacht voor rolstoelcomfort. Tijdens uw verblijf kan u rekenen op de inzet van verpleegkundige, verzorgende, dokter, kinesisten, logopedist, psycholoog of ergotherapeut.

Begin 2021 starten wij de finale fase van de verbouwingswerken van het herstelverblijf. Opdat cliënten zo weinig mogelijk hinder zouden ondervinden, wijken wij vanaf maandag 4 januari gedeeltelijk uit naar het Prinsenhof, ons herstelverblijf in Ronse. Prinsenhof is een gloednieuw hotel aan de stadsrand van Ronse. Het hotel beschikt over ruime studio’s alsook een volpension verblijfsformule. Een gemotiveerd zorgteam staat er klaar om u de beste zorg te bieden.

Aanvraagformulier zorghotel De Ceder – alle mutualiteiten

Aanvraagformulier zorghotel De Ceder – soc. mutualiteit

Terug naar huis

Ons team schat uw mentale en fysische mogelijkheden in, op basis van de rapporten van uw behandelende arts en andere zorgverleners. Al onze inspanningen zijn erop gericht dat u uw leven zo snel en zoveel als mogelijk is, weer kunt oppakken. Indien gewenst kan u verder beroep doen op het verpleegteam.