Wonen

Naast het zorghotel biedt De Ceder tijdelijk of permanent verblijf voor personen met een psycho-sociale kwetsbaarheid, personen met een fysische en/of mentale beperking, senioren,… Ook kort verblijf is mogelijk.

In de groene omgeving rondom het herstelverblijf staan 4 nieuwe woonblokken met volledig toegankelijke kamers en studio’s. Alle wooneenheden zijn uitgerust met alle nodige aangepaste sanitaire voorzieningen. De studio’s zijn uitgerust met een kitchenette.

Voor cliënten die zelfstandig kunnen functioneren zijn er studio’s met een oproepbare permanentie en een woonassistent als dagelijks aanspreekpunt. Cliënten die meer nabijheid nodig hebben kunnen gebruik maken van een kamer met gemeenschappelijke leefruimte met een team begeleiders voor een continue ondersteuning op maat.

Binnen onze werking staan veiligheid, comfort en persoonsgerichte zorg centraal. We hechten veel belang aan relaties en werken rond ritme, ruimte en regels in het dagelijks leven.

Wonen in De Ceder biedt heel wat extra’s. Zo kan u beroep doen op reguliere diensten zoals gezinszorg, verpleging, poetsdienst en vlot gebruik maken van het zwembad, de fitness, de cafetaria en het restaurant.

Meer weten? Bel onze dienst aanmeldingen op 0491 39 46 62 of kijk op www.zorgdorpen.be