Restaurant

Restaurant De Ceder is gelegen in het midden van de Leiestreek en is de ideale halte voor een lunch, een snack of een verfrissing. Ons gevarieerd aanbod biedt voor ieder wat wils, aan democratische prijzen.

Bij onze heropstart na de corona-crisis bieden wij een beperkt aantal gerechten aan. Vraag ernaar aan de bediening. Naast de dagschotel is er ook altijd mogelijkheid tot het eten van een croque, pizza of spaghetti.

DAGSCHOTEL (soep – hoofdgerecht – dessert) : 15 euro

DAGSCHOTEL kind (4 tot 12 jaar) : 9 euro

10-beurtenkaart: 10 dagschotels betalen is 11de gratis

Voor aangepaste maaltijden zoals vegetariërs, veganisten, gluten- of suikervrije maaltijden, maken wij graag een uitzondering.

Wij bieden ook verschillende formules om uw feest, bijeenkomst, rouwmaaltijd of babbyborrel te laten slagen. Voor een offerte op maat kan u mailen naar reservatie.deceder@zorgdorpen.be.

Om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen vragen wij om vooraf te reserveren. Graag uw aankomst ten laatste 1 dag op voorhand door te geven via onderstaand formulier. U kan ook mailen naar reservatie.deceder@zorgdorpen.be of bellen op 09 381 58 85

Calendar



Your phone number:

Your name:

Your email:

Comments/Questions:


Excuses voor het Engelstalig formulier, wij passen dit zo snel mogelijk aan.

Wij wensen u een aangenaam verblijf in ons restaurant en denk eraan: draag zorg voor elkaar. Hou rekening met volgende gezondheidsmaatregelen:

  • Zorg steeds voor een goede handhygiëne door gebruik te maken van
    de aanwezige handgels of door je handen voldoende te wassen.
  • Gelieve contactloos of elektronisch te betalen, vermijd cash zo veel als mogelijk.
  • Naar buiten gaan om te roken is niet toegestaan bij eet- en drankgelegenheden.
  • Er wordt verplicht zittend geconsumeerd. Consumeren aan de bar of rechtstaand is niet toegestaan. Enkel in eenmanszaken kan worden besteld en bediend aan de bar, steeds met respect voor de afstand van 1,5 meter met en tussen de klanten.
  • Kom je iets eten? Reserveer minimum 1 dag op voorhand.
  • Kom je iets drinken? Noteer je gegevens in het logboek aan de ingang.
  • Houd 1,5 meter afstand van personeel en andere klanten, uitgezonderd de personen die deel uitmaken van je gezelschap.
  • Beperk uw verplaatsingen in de horecazaak. Verplaats u enkel van en naar uw tafel en de toiletten.