Rap op stap

Omdat iedereen recht heeft op vakantie kunnen mensen met een ‘klein budget’ in Deinze terecht in het Rap op Stappunt in De Ceder. Wij geven vrijblijvend én gratis vrijetijds- en reisadvies.

Ons aanbod is heel divers en bestaat uit vakanties aan zee, daguitstappen naar pretparken, bezoekjes aan de zoo, verblijven in de Ardennen, kajakken op de Maas, een citytrip naar Brugge, een fietstocht door de bloesems, een theaterbezoek, concerten en nog zoveel meer! Zoals je zal zien, valt er in Vlaanderen heel wat te beleven en te bezichtigen.

Om bij een Rap op Stapkantoor een leuke daguitstap of toffe vakantie te boeken, hoef je nergens voor aangesloten te zijn. Zowel mensen met een leefloon, personen met verhoogde tegemoetkoming, werknemers van een beschutte of sociale werkplaats als mensen in budgetbegeleiding of schuldbemiddeling komen in aanmerking. Spring dus binnen in ons kantoor.

Rap op stap

Wij zijn elke maandag en donderdag open van 13u tot 16u. Indien het niet lukt om op deze dagen langs te komen, dan kan je gerust ook op een ander moment een afspraak maken. Onze Rap op Stapmedewerkers zijn tijdens de kantooruren telefonisch te bereiken op het nummer 09/381 58 85.

Contactpersonen:
Evelien Van Hecke: evelien.vanhecke@zorgdorpen.be