Vakantie met zorg

 

Individueel

Even uitblazen en genieten van een volledig verzorgde vakantie, een midweek in het groen, een sportieve meerdaagse in de Leiestreek, logeren op een boogscheut van Gent…

DeCeder beschikt over de faciliteiten om u in alle comfort op te vangen

Wanneer u zorg nodig heeft en uw mantelzorgers (uw partner of familie die  dagelijks voor u zorgt) willen er ook even tussenuit dan bent u welkom in DeCeder. 

In de onmiddellijke omgeving vindt u talloze mogelijkheden voor uitstapjes; daarnaast kan u aansluiten op een activiteiten of therapeutisch programma.

We hebben uitgestippelde wandel- en fietsroutes voor u klaar, maar u kan natuurlijk ook gewoon genieten van de rust op het terras of in de gezellige gemeenschapsruimte.

Groepen

Samen met vrienden, leden van een vereniging, leefgroepen, patiëntenverenigingen, ... genieten van een ontspannende periode met - voor zorgbehoevenden - een aangepaste begeleiding, het kan in DeCeder.

Met zijn centrale ligging vormt DeCeder een ideale uitvalsbasis voor uitstappen doorheen heel Vlaanderen.  Met Gent op een boogscheut en Brugge en de kust binnen bereik zijn wij de uitgelezen plek om daguitstappen te organiseren.  Ook de schilderachtige Leiestreek is ideaal voor een buisuitstap of een boottochtje op de Leie.