Themamenu

Iedere maand serveren wij een themamenu geïnspireerd door chef Wim Vandamme.

Hieronder vindt u de data en de verschillende menu's terug:

Najaarsmenu

Wanneer: zaterdagavond 15/9

Prijs:
menu: 40€
dranken: 15€

Reserveren:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09/381 58 85

ten laatste dinsdag 11/9

Aperitief met hapjes

Cava Amaya
Mocktail van sinaasappelsap en granny smith
Gruut Blond 5°, brouwerij Gruut, Gent

Zeeuwse mosselen met frisse risotto van tomaat, bieslook, parmigiano reggiano, broodkorstjes en een gepocheerde kwartelei
Cycle Sauvignon Blanc IGP Bulgaria 2015

Gebraden jonge eend met Japanse kruiden, raapjes&wortel & spekje, sinaasappelsausje met groene peper
Château Sergant Lalande-de-Pomerol 2014

 Braambessen in warme rode wijn met kaneel en vanille, gembersnoepjes en amandelroomijs

 Mokkakoffie of thee met versnaperingen 

Halloweenmenu

Wanneer: zaterdagavond 13/10

Prijs:
menu: 40€
dranken: 15€

Reserveren:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09/381 58 85

ten laatste dinsdag 09/10

Aperitief met hapjes

Cava Amaya
Mocktail Vampire’s kiss van sinaasappel en grenadine
Oude Kriek Boon 4°, Brouwerij Boon, Lembeek

Op vel gebakken snoekbaars met pompoen en griezelige linguine
Grüner Veltliner vom Berg 2016 Österreich

Hertenkalffilet, groene kool met san daniele ham en ghost peterselie, gekonfijte kastanjes, fijne frietjes, bloody kriekbier met veenbessen (+ 5,00 euro)
Piccini Collezione-Selezione Oro Riserva, Chianti DOCG 2012 Italia

Warm chocoladetaartje met vanillesaus, sinaasappelschil en pistacheroomijs

Mokkakoffie of thee met versnaperingen

Wildmenu

Wanneer: zaterdagavond 17/11

Prijs:
menu: 40€
dranken: 15€

Reserveren
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09/381 58 85

ten laatste dinsdag 13/11

Aperitief met hapjes

Cava Amaya
Mocktail van sinaasappelsap en granny smith
Valeir Blond 6,5°, brouwerij Contreras, Gavere

Een frisse salade van kwartel & ganzenlever, groene boontjes, geroosterde pijnboompitten en een balsamiekvinaigrette
Pomino Bianco Castello di Pomino Marchesi de Frescobaldi Toscana 2015 Italia

Gebraden fazant & bloedworst met zachte zuurkool, bospaddestoelen,
natuuraardappelen, roomsausje met Jonagold appel
Cape Dream Merlot & Cabernet Sauvignon Western Cape 2016 South Africa

In witte wijn gepocheerd doyenné-peer, donkere chocolade en amandelcrumble

Mokkakoffie of thee met versnaperingen

Eindejaarsmenu

Wanneer: zaterdagavond 15/12

Prijs:
menu: 40€
dranken: 15€

Reserveren:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09/381 58 85

ten laatste dinsdag 11/12

Aperitief met hapjes

Cava Amaya
Mocktail van sinaasappelsap en granny smith
Potteloereke, brouwerij Sint Canarus, Gottem/Deinze

Gebakken zeeduivel op grootmoeders wijze
Sancerre Reverdy Domaine des Trois Noyers Blanc 2016

Hoevekalkoen met bospaddestoelen, amandelkroketjes, kleine spruitjes
en een mandarijnenroomsausje
Zweigelt Göttweiger Berg 2014 Österreich

Jonagoldappel met rijst, gembersnoepjes, vanille en sinaasappel, vanilleroomijs

Mokkakoffie of thee met versnaperingen