Feestmenu

Iedere maand serveren wij een themamenu geïnspireerd door chef Wim Vandamme.

Hieronder vindt u de data en de verschillende menu's terug:

Themamenu december

Wanneer: zaterdagavond 15/12

Prijs:
menu: 40€
dranken: 15€

Reserveren:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09/381 58 85

ten laatste dinsdag 11/12

Aperitief met hapjes

Cava Amaya
Mocktail van sinaasappelsap en granny smith
Potteloereke, brouwerij Sint Canarus, Gottem/Deinze

Gebakken zeeduivel op grootmoeders wijze
Sancerre Reverdy Domaine des Trois Noyers Blanc 2016

Hoevekalkoen met bospaddestoelen, amandelkroketjes, kleine spruitjes
en een mandarijnenroomsausje
Zweigelt Göttweiger Berg 2014 Österreich

Jonagoldappel met rijst, gembersnoepjes, vanille en sinaasappel, vanilleroomijs

Mokkakoffie of thee met versnaperingen

Kerstmenu

Wanneer: dinsdag 25/12

All-in prijs: €45.00
(aangepaste wijnen inbegrepen)

 

Reserveren:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09/381 58 85

ten laatste vrijdag 14/12

Aperitief met 2 hapjes

Wilde champignonsoep met pancetta & waterkers

Gerookte eendenborst met puree van radijs & pompoen

Gevuld kalkoengebraad met peer, wintergroentjes, spekjes & puree

Kerstlaars met chocoladevulling & koffie/thee

Nieuwjaarsmenu

Wanneer: dinsdag 01/01

All-in prijs: €45.00
(aangepaste wijnen inbegrepen)

 

Reserveren:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09/381 58 85

ten laatste vrijdag 21/12

Aperitief met 2 hapjes

Romige mosselsoep met saffraan, venkel & dragon

Carpaccio van St. Jacobsvruchten met frisse limoenvinaigrette & appelstaafjes

Ragout van everzwijn met gratin van eekhoorntjesbrood, gebraissseerd witloof & appeltje met veenbessen

 'Suprise dessert' met koffie/thee