Zomermenu 2018

Zomermenu 

Geldig van 21 juni tot 20 september

Aperitief naar keuze met drie hapjes

Cava Amaya
Mocktail van sinaasappelsap, roze pompelmoes en munt
De Maeght van Gottem 6.5°, 'Brouwerij Sint Canarus, Gottem/Deinze'

Twee bereiding van tonijn:
-Charlotte aardappel, zilveruitjes, zoet-zure augurk, lichte mosterdmayonaise, frisse sla
of -Olijfolie, fleur de sel de duérande, haringkaviaar

of
Carpaccio van Noorse zalm met mosterdpeterseliedressing, frisse sla en brioche

Courgettesoepje met broccoliroosjes

Gebraden kalfsribstuk 'Corrèze' in 't groen, groene salie, groene asperges, broccoli, doperwten, braadjus met lichte parfum van pickels
of
In de oven gegaarde pladijsfilet met tijm, Zuiderse groenen, balsamico en spaghettini

Meloensoepje met rode vruchten, munt en yoghurt
of
Ijsgekoelde Luikse koffie met slagroom

Mokkakoffie of thee met versnaperingen

Prijzen:

Menu:

Per persoon voor soepje en hoofdgerecht: 25.00€
Per persoon voor hoofd- en nagerecht: 30.00€
Per persoon voor driegangenmenu zonder soepje: 40.00€
Per persoon voor het viergangenmenu: 45.00€

Dranken:

Per persoon voor het aperitief naar keuze met drie hapjes: 6.50€
Per persoon voor twee consumpties (bestaande uit bier, huiswijn of frisdrank en koffie/thee: 10.00€
Per persoon voor passende witte en rode wijnen, water en koffie/thee: 13.50€

Zijn er vegetariërs, veganisten of personen met een allergie of een bepaalde eetgewoonte, laat het ons weten en we maken een voorstel op maat.
U kiest voor de hele groep hetzelfde menu en zo veel als mogelijk dezelfde drankformule.
Seizoensmenu is verkrijgbaar vanaf 4 personen en mits voorafgaande menubespreking.

Mogen wij vragen om het exacte aantal personen ten laatste 3 dagen vooraf te laten weten, daarna worden alle bestelde maaltijden gefactureerd.

Contactgegevens:

De Nieuwe Ceder vzw,
T: 09/381 58 85
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.