Wintermenu 2019

 

Wintermenu 

Geldig van 21 december tot 20 maart

Aperitief naar keuze met drie hapjes

Cava Amaya
Mocktail van appel-, citroensap & granaatappel
Ons huisbier 't Aanklamperke 6.5° Franse gerst & Belgische hop

Risotto met Zeeuwse mosselen, parmigiano reggioano, broodkorstjes & tuinkruiden

of

Gebakken wilde zoutwatergarnalen met handgerolde couscous & kerrie

Doperwtensoepje met spekjes

Gebraden fazant & bloedworst met zachte zuurkool, bospaddenstoelen, natuuraardappelen, roomsausje met Jonagold appel

Gekarameliseerde ananas met kardamom, rhum & vanilleroomijs

of

Warme chocoladetaartje met vanillesaus, sinaasappelschil & pistacheroomijs

Mokkakoffie of thee met versnaperingen

Prijzen:

Menu:

Per persoon voor soepje en hoofdgerecht: 25.00€
Per persoon voor hoofd- en nagerecht: 30.00€
Per persoon voor driegangenmenu zonder soepje: 40.00€
Per persoon voor het viergangenmenu: 45.00€

Dranken:

Per persoon voor het aperitief naar keuze met drie hapjes: 6.50€
Per persoon voor twee consumpties (bestaande uit bier, huiswijn of frisdrank en koffie/thee: 10.00€
Per persoon voor passende witte en rode wijnen, water en koffie/thee: 13.50€

Zijn er vegetariërs, veganisten of personen met een allergie of een bepaalde eetgewoonte, laat het ons weten en we maken een voorstel op maat.
U kiest voor de hele groep hetzelfde menu en zo veel als mogelijk dezelfde drankformule.
Seizoensmenu is verkrijgbaar vanaf 4 personen en mits voorafgaande menubespreking.

Mogen wij vragen om het exacte aantal personen ten laatste 3 dagen vooraf te laten weten, daarna worden alle bestelde maaltijden gefactureerd.

Contactgegevens:

De Nieuwe Ceder vzw,
T: 09/381 58 85
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.