Rap op Stap

Omdat iedereen recht heeft op vakantie kunnen mensen met een 'kleine portemonnee' in Deinze vanaf 28 november 2017 terecht in het Rap op Stappunt in De Nieuwe Ceder voor vrijblijvend vrijetijds- en reisadvies.

Ons aanbod is heel divers en bestaat uit vakanties aan zee, daguitstappen naar pretparken, bezoekjes aan de zoo, verblijven in de Ardennen, kajakken op de Maas, een citytrip naar Brugge, een fietstocht door de bloesems, een theaterbezoek, concerten en nog zoveel meer! Zoals je zal zien, valt er in Vlaanderen heel wat te beleven en te bezichtigen.

Om bij een Rap op Stapkantoor een leuke daguitstap of toffe vakantie te boeken, hoef je nergens voor aangesloten te zijn. Zowel mensen met een leefloon, personen met verhoogde tegemoetkoming, werknemers van een beschutte of sociale werkplaats als mensen in budgetbegeleiding of schuldbemiddeling komen in aanmerking. Zoals je zal zien, valt er in Vlaanderen heel wat te beleven en te bezichtigen.

Spring dus binnen in ons kantoor.
Je kan er vrijblijvend en gratis terecht elke maan– en donderdag van 13u tot 16u. Indien het niet lukt om op deze dagen langs te komen, dan kan je gerust ook op een ander moment een afspraak maken. O
nze Rap op Stapmedewerkers zijn tijdens de kantooruren telefonisch te bereiken op het nummer 09/381 58 85.

Contactpersonen:
Annelies Goethals: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Evelien Van Hecke: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.