Verblijf voor herstellen met zorg

 

 In alle rust verder herstellen na een verblijf in het ziekenhuis, een orthopedische ingreep, even ertussenuit bij een chronische aandoening, op adem komen na een zware periode…      

DeCeder beschikt over alle faciliteiten om u een comfortabel en ontspannend verblijf te bezorgen: zelfs wanneer u zorg of begeleiding nodig heeft, kan u terecht in DeCeder.

Tijdens uw verblijf kan u rekenen op de inzet van verpleegkundige, verzorgende, dokter, kinesisten, logopedist, psycholoog of ergotherapeut om het revalidatieprogramma van uw behandelend arts nauwgezet uit te voeren. Elk verblijf duurt minstens 7 dagen (dikwijls is een revalidatieprogramma van 3 weken nodig).

Ons team schat uw mentale en fysische mogelijkheden in, op basis van de rapporten van uw behandelende arts en andere zorgverleners.

Ze bieden u ontspanning die ervoor zullen zorgen dat u snel terug naar huis kan om er zelfstandig te wonen eventueel met ondersteuning van de thuiszorg die door ons team gecontacteerd wordt.

Wij beschikken over een therapeutisch zwembad waar u onder begeleiding kan oefenen en een klassieke en een infra-rood sauna waar u kan ontspannen.

 

Aanvraagformulieren    
Algemeen aanvraagformulier DeCeder

aan te vragen via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Aanvraagformulier leden Soc. Mut.